May 25, 2019

"I, the LORD, have called you in righteousness; I will take hold of your hand. I will keep you and will make you to be a covenant for the people and a light for the Gentiles, Isaiah 42:6

Job 17:9 Nevertheless, the righteous will hold to their ways, and those with clean...

May 25, 2019

  「我 -- 耶和華憑公義召你,要攙扶你的手,保護你,要藉著你與百姓立約,使你成為萬邦之光。」賽42:6


  伯17:9「然而,義人要持守所行的道,手潔的人要力上加力。」


  無論你在生命中有什麼成就,你可以是神學博士, 教牧學碩士 … 無論你達到了什麼目標, 都不能說你是個義人。 不要誤會, 我的意思是憑你自己不能稱義, 可是因為耶穌基督在十字架所做的, 祂將祂的公義給你。「歸罪」 一詞的意思是 「傳遞給自己的帳戶,數算一下」。意思是當我們相信接受耶穌的救恩,耶穌便將祂的公義放在我們的戶口。 「神使那無罪的, 替我們成為罪, 好...

May 18, 2019

         『我另外有羊,不是這圈裡的;我必須領他們來,他們也要聽我的聲音,並且要合成一群,歸一個牧人了。』約10:16

  來了八福匯已經兩個星期,感謝主!一切都是神的恩典! 在這裡我們遇到很多同伴、同行者。我們在這裡不是單單享受神的恩典,我們還需體貼主的心,看見主所看見的…祂看見的,  是很多羊如同沒有牧人一般。


  佐敦這個社區人口密集,食肆、夜店…隨處可見,彷彿人要來這裡尋求各樣的滿足。但我們要祈禱主,自己要成為他們所尋求的,成為他們的唯一和滿足!

  來到新的地方,我們除了禱告,還...

May 18, 2019

“I have other sheep that are not of this sheep pen. I must bring them also. They too will listen to my voice, and there shall be one flock and one        shepherd.” John 10:16


It has been two weeks since we moved to Hub 8! Praise God!

Every...

May 11, 2019

第一,母親節快樂!

  祝所有新曙光親愛的母親:母親節快樂!感謝你為我們的家庭所做的一切,你的辛勞和犧牲是應該得到欣賞的。


  如果你的母親「她開口就發智慧,她舌上有仁慈的教誨(箴31:26),那多麼好, 你要為她感謝神。 如果你的母親幫助你認識天父更多,明白好的東西,你就「不可離棄你母親的教誨」(箴1:8)。 如果神給你一個聖潔的妻子,也給你兒女,要知道「她的價值遠勝過寶石(箴 31:10)。母親是很特別的人,「才德的女子很多,惟獨你超過一切。」(箴31:29) 你是神最好和最奇妙的創造和人類寶貴的禮物。願主祝福你們!

第二,堂慶

...

May 11, 2019

First, Happy Mothers Day!

Happy Mothers’ Day to all our beloved moms at Sunrise. You deserve to be appreciated after all the hard work and sacrifices you’ve done to our family.

 If your mother “speaks with wisdom, and with faithful instructions (Proverbs 31:26), thank he...

May 4, 2019

  近來有很多令我覺得興奮的事情,讓我跟你們分享吧。

  首先,我很興奮,因為我知道這地方真是神為我們所預備的。神奇妙地帶領我們到這裡,祂給了我們很多確據 ── 業主沒有預先通知我們他們會賣4AB單位,所以決定不與我們續約,而在此以先,八福匯的管理層已經邀請我們租這裡。

  第二,這地方之前為六福珠寶所有,而大廈的新名稱是八福匯, 是指耶穌在馬太福音第五章所教導的八個祝福。我堅決相信神現在會改善我們的財務。

第三,我們會在6月2日慶祝堂慶。神已給我們這個主題:「興起, 發光!因為你的光已來到!耶和華的榮光發出照耀著你。」(賽60:1) 我...

May 4, 2019

There are so many things that keep me excited about our new place and let me share it with you.

First, I am excited because I know that this place is really God’s prepared place for us, thinking of how God amazingly led us here. How he gave us so many confirmations with...

Please reload

Our Recent Posts

June 7, 2020

Please reload

Archive